TEC Utrecht: het is gelukt!

De afgelopen maanden is door TEC Utrecht keihard gewerkt aan de opbouw van “de Ontdekhal” aan de Gageldijk in Overvecht. Eind september gaf wethouder Kees Diepeveen het startsignaal in de kassen van het voormalig tuincentrum De Minstroom. TEC partners Heijmans, Eneco, Bam, Portaal en Bouwmensen gingen als eerste aan de slag. En het is gelukt! Overvecht heeft de Ontdekhal: een broedplaats voor creativiteit en innovatie waar kinderen en jongeren hun talent voor techniek ontdekken. We kunnen starten.

15 feb 2021

De bouwketen van Heijmans staan. Wanden in de grote hal zijn verwijderd, geplaatst of betimmerd. Een voorzet aan de entree is geplaatst. De lege entreeruimte heeft nu een kantoor, miva toilet, koel- en kastruimte en meterkast. De complete electriciteits- en waterinstallatie is aangelegd. Verwarming en koeling is aangelegd in de toekomstige workshopruimtes. Er is een heuse filmzaal!
De complete horeca – en gastenvoorziening is op maat in elkaar getimmerd. Alle meubilair staat strak in de lak! Het laatste dankzij de SROI partners via de gemeente en Mitros.

Dit alles dankzij het commitment, de professionaliteit en daadkracht van de projectleiders en bouwers. Vooral de motivatie en het plezier op de werkvloer heeft bijgedragen aan het succes en resultaat. Met grote flexibiliteit werd op ieder moment, of met welke andere vakgroep dan ook de beste oplossing “ever” bedacht. En zo kwam de magie van techniek in de box-in-box inrichting in de kassen tevoorschijn. We kunnen van start!

Lees het artikel met de foto's op de nieuwe site van TEC Utrecht

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!