STO Festival op 1 juni

Op 1 juni 2021 vindt hèt Utrechtse onderwijs- en technologiefestival plaats! De scholen en partners van Sterk Techniekonderwijs Utrecht brengen op deze middag een programma waarin je inspiratie kunt opdoen voor je (techniek)les, waar je hechtere banden kunt smeden met scholen, lokale makers en bedrijven en waarin je samen eerste stappen kunt zetten met gezamenlijke ambitieuze projecten.

27 apr 2021

Neem deel en ontdek meer over face filters, werk samen met een professional gratis je schooleigen leerlijn voor techniek bij of regel je 3D-print date om uit te wisselen over de laatste print-tips en een knus kwartiertje speeddaten. Maar er is meer waarmee je zowel jezelf en je team als je leerling kunt inspireren! Ga op deze site naar het tabblad 'Festival 2021' voor het voorlopige programma en blokkenschema. Elke week komen er nieuwe onderdelen bij.

Het festival vindt online plaats op 1 juni 2021 van 13.00 tot 17.00. Meld je vooraf aan, voor aanvang van het festival ontvang je een festivalbandje. Dit is jouw passe partout voor alle online maaksessies, speeddates, brainstormsessies, de demomarkt en de inspiratiesessies.

We zien je graag op het festival. Meld je vandaag nog aan!

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!