Een nieuwe master Onderwijs & Technologie voor leraren in het PO, VO, MBO en HBO

Ook in deze tijden blijkt maar weer dat het van belang is dat op iedere school een expert Onderwijs & Technologie werkt. Iemand die niet alleen weet welke ICT middelen er zijn en komen, maar ook hoe deze onderwijskundig optimaal ingezet kunnen worden voor het leren en ontwikkelen. In 2022 wordt digitale geletterdheid een verplicht onderdeel van het curriculum in iedere school. Scholen gaan zich meer dan ooit ook bezig houden met het voorbereiden van leerlingen op een steeds technologisch wordende samenleving: hoe kan technologie ingezet worden voor het leven, leren èn talentontwikkeling?

5 feb 2021

Een nieuwe master

Vandaar dat de Marnix Academie in samenwerking met Hogeschool iPabo, Hogeschool De Kempel de tweejarige master Onderwijs & Technologie aanbiedt vanaf september 2021. Met de master Onderwijs & Technologie ontwikkelen leraren zich tot een expert onderwijs & technologie in de school of stichting. Een expert die kritisch en onderzoeksmatig technologische ontwikkelingen integreert in de eigen beroepspraktijk. Een expert die complexe praktijkvraagstukken onderzoekt over de samenhang tussen de visie op leren, onderwijzen en technologie. Iemand die ontwikkelingen initieert op het gebied van technologie in de school.

Meer informatie, voorlichtingen en/of  bijdragen aan de master

Wil je meer informatie, meedoen met een online voorlichting of denk je een bijdrage te kunnen leveren aan de master? Kijk op www.masteronderwijsentechnologie.nl of neem contact op met Suzan de Kleer s.dekleer@hsmarnix.nl.

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!