Expeditie Loopbaan

In het najaar organiseerde X11 media en vormgeving voorheen een fysieke scholenmarkt waarin leerlingen kennis konden maken met creatief-technische mbo-opleidingen. Vanwege het coronavirus is het dit jaar niet verantwoord een dergelijk evenement fysiek door te laten gaan. Aangezien we het wel belangrijk vinden dat de leerlingen uit de bovenbouw van het vmbo en de havo voorlichting krijgen over het aanbod aan creatieve en technische vervolgopleidingen hebben we Expeditie Loopbaan ontwikkeld.

8 okt 2020

Expeditie Loopbaan is een online evenement waarbij meerdere mbo- en hbo-scholen voorlichting geven over de opleidingen die zij aanbieden op creatief en technisch gebied. Deze voorlichtingen zullen plaatsvinden in de vorm van webinars. Het voordeel van webinars ten aanzien van vooraf opgenomen filmpjes is dat het leerlingen de mogelijkheid biedt om vragen te stellen tijdens de uitzending.

Alle webinars worden uitgezonden op de website www.expeditie-loopbaan.nl. Na afloop van het evenement zijn alle filmpjes hier nog terug te zien gedurende het schooljaar 2020-2021. Een nadeel is wel dat het dan niet meer mogelijk is om vragen te stellen.

Het evenement gaat live op dinsdag 27 oktober om 19.00u en duurt tot 21.00u. Tijdens deze 2 uur zullen de scholen in 4 rondes van 25 minuten de webinars uitzenden. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zorg er dus voor dat je dinsdag 27 oktober vrijhoudt in je agenda én dat je klaar zit met je laptop. Het evenement is niet alleen interessant voor de leerlingen maar ook voor ouders. Wil je dus meer weten over welke creatieve en technische vervolgopleidingen er allemaal zijn op zowel mbo- als hbo-niveau? Zorg er dan voor dat je erbij bent!

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!