Signmaking & Wayfinding

Inspiratiesessies 1 juni
  • 15:00
  • 45 min
Martin van den HeuvelNimeto

In deze inspiratiesessie laten we je kennis maken met de nieuwste en meest innovatieve, creatieve & digitale opleiding van het Nimeto.

Het vormgeven van de grafische communicatie in de wereld om jou heen. Dat is wat je gaat leren als je bij ons de opleiding Signmaking & Wayfinding komt volgen. Zodra je de voordeur uitstap begint de wereld die je gaat vormgeven en stylen (urban styling). Kijk maar naar de belettering van de etalage en lichtreclame van je favoriete kledingwinkel, de bewegwijzering (wayfinding) op het treinstation en vliegveld, maar ook in de dierentuin of pretpark. De reclame boodschappen op de bus of tram die langs komt rijden. Het is echt overal om je heen...

Ook digitaal word je omringd door digital signing. Denk bijvoorbeeld aan het grote digitale bord bij het bestellen van een hamburger, het plannen van een Googlemaps route op je telefoon, de motion graphic designs die draaien op de beeldschermen in de etalages van winkels of digitale reclameborden langs sportvelden. Maar ook de flitsende video’s die met projection mapping worden geprojecteerd bij festivals of presentaties.

Als creatieve ruimtemaker loop je voorop en zorgt jouw werk ervoor dat het corporate design van bedrijven goed terug komen in de (digitale) communicatie en dat mensen straks de juiste weg weten te vinden. De nieuwste opleiding van het Nimeto is een brede en veelzijdige opleiding helemaal op de toekomst gericht.

In deze inspiratiesessie laten we je kennis maken met de nieuwste en meest innovatieve, creatieve & digitale opleiding van het Nimeto.

Nimeto is dé MBO vakschool voor creatieve ruimtemakers. Op onze school volgen ongeveer 1.500 studenten een creatieve, ondernemende of technische opleiding. Bij ons leer je de ruimte om je heen vorm te geven. Martin van den Heuvel is als grafisch en GUI ontwerper al 8 jaar verbonden aan het Nimeto. De laatste 3 jaar is hij actief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste opleiding van het Nimeto: Signmaking en Wayfinding.

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!