Een kijkje bij Nimeto Signmakers

Inspiratiesessies 1 juni
  • 14:30
  • 30 min
Nici MetselaarNimeto

Tijdens deze sessie laten we in een video zien over innovatie en digitalisering binnen de signbranche en hoe Nimeto Utrecht daar op inspeelt.

Wij willen iedereen een kort kijkje laten nemen in de keuken van onze Signmakers-opleiding. Het beroep van de Signmaker heeft zijn oorspronkelijke wortels bij het vakschilderen liggen. Alle signs die nu op o.a. winkelgevels en voertuigen te zien zijn, waren vroeger met de hand geschilderd. Inmiddels is dit een vaardigheid die vanwege zijn authenticiteit weer vaker terug te zien is.

De groei in innovatieve middelen in de signbranche is door de loop der jaren sterk toegenomen. Zo zal de Signmaker van deze tijd steeds vaker te maken krijgen met het digitaliseren van reclame-uitingen, maar ook met de razendsnelle ontwikkeling van allerlei verschillende plakfolies en de nieuwe technieken die daarbij komen kijken.

In dit laatste onderdeel, wil ik iedereen meenemen. De wereld om ons heen verandert; hoe heeft dit invloed op de reclameuitingen van nu en de wereld van de Signmaker?

Er is tijdens deze korte sessie ruimte voor vragen over dit onderwerp.

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!