Agenda /

Creatief-technische mbo markt

markt

Afgelopen jaar hebben we een digitale mbo-markt georganiseerd. Door middel van livestreams konden leerlingen en hun ouders presentaties van de mbo-opleidingen (en enkele hbo-opleidingen) volgen en via de chat vragen stellen.

11 nov 2021 (19:00 - 21:00)

Meer info

 

We hebben het afgelopen jaar veel geleerd over het organsieren van online events. Hierom pakken we het dit jaar iets anders aan. Vanaf maandag 8 november vind je op de website www.expeditie-loopbaan.nl informatie van meerdere creatief-technische opleidingen in en om Utrecht. Per opleiding is informatie te vinden over toelatingseisen, hoe het nu echt is om een opleiding te volgen en andere FAQ’s. Er zijn filmpjes te zien en er wordt uiteraard doorverwezen naar de websites van de opleidingen zelf.

Op donderdag 11 november vindt het live-event plaats. Tussen 19.00u en 21.00u zijn er voorlichters en studenten aanwezig om via video in gesprek te gaan met leerlingen en hun ouders. Er wordt iets van een voorlichting gegeven, maar er is veel ruimte om in te gaan op vragen van leerlingen en ouders. Eventueel kunnen er ook afspraken gemaakt worden voor een vervolggesprek. Vooraanmelden is niet nodig. 

We hopen jullie allemaal te zien op 11 november! Mocht je vragen hebben over het event, stuur ons even een bericht via deze knop.

Locatie
Online

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!