Agenda /

SETUP en de bieb... spelen Cyberpunk!

Livestream

Wat zegt het wereldbeeld dat we in de nieuwe game Cyberpunk zien, over onze huidige dromen, verwachtingen en angsten rondom nieuwe technologie? SETUP en de bieb… spelen Cyberpunk! Doe je mee?

16 mrt 2021 (19:00 - 20:30)

Meer info

Multinationals hebben regeringen vervangen, mensen zijn gevechtsklaar met artificiële lichaamsdelen en hacken doe je met je hersenen. Welkom in Nightcity in het jaar 2077... Onder het genot van een potje Cyberpunk 2077, de nieuwe game van CD Project RED, praten we met experts over utopieën en dystopieën rond nieuwe technologie. Wat zegt het beeld van 2077 (en andere games) over onze huidige dromen, verwachtingen en angsten rondom nieuwe technologie? Hoe schetsen andere videogames nieuwe werelden en wat kunnen we daarvan leren?

Over SETUP & de bieb...

Medialab SETUP en de bieb duiken vanaf nu samen in tech en de samenleving! Met verrassende experimenten, workshops en goede gesprekken verkennen we wat technologie met onze samenleving doet. Bekijk de samenvatting van onze vorige livestream: SETUP en de bieb... doen het op 1,5 meter.

Locatie
Online

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!