Agenda /

De Techniekmarkt online!

digitale markt

Binnen de Tech Campus van ROC Midden Nederland hebben we al een lange traditie van het organiseren van een techniekmarkt. Het doel hiervan is om ouders, belangstellenden, bedrijven en leerlingen in het vmbo die midden in hun oriëntatie zitten, te laten zien hoe leuk techniek is! Studenten laten hun projecten zien in de vorm van Vlogs, filmpjes en presentaties. Dit jaar is dit binnen de Corona-maatregelen niet mogelijk. Daarom is gekozen voor een heel andere vorm.

22 mrt 2021 (09:00) t/m 31 mrt 2021 (17:00)

Meer info

Spraakmakende projecten
Onder de deelnemers ook dit jaar weer spraakmakende projecten op het gebied van duurzame energie, smart industrie en smart technology, bouwkunde en civiele techniek. Studenten werkten tijdens praktijklessen op school of in de praktijk onder meer aan: Farmbots: robots met groene vingers, fitnessapparaten, starterswoningen, een duurzame woning en insteekhaven. Het verloop en het eindresultaat van de projecten is door de studenten zelf vastgelegd in een korte video, vlog of presentatie. De projecten vind je hier (zichtbaar vanaf 22 maart)

Voor wie?
Heb je interesse in een technische bol-opleiding op niveau 4? Dan mag je de Techniekmarkt zeker niet missen! Onze studenten uit verschillende leerjaren vertellen in de video’s over hun projecten. Je ziet hoe het is om te leren in projectonderwijs. Je krijgt een beeld van eenvoudige (leerjaar 1) tot moeilijkere projecten (leerjaar 3).  Het is een leuke manier om meer te weten te komen over een opleiding en of die bij je past. Kijk mee en ontdek hoe leuk en veelzijdig techniek is!

Online techniekmarkt vanaf 22 maart: kom ook!
De Techniekmarkt vindt normaal plaats in januari op de Tech Campus Nieuwegein. Dat kan helaas niet, daarom gaan we online. De kick off is op 22 maart. Dan komen alle projecten op de stempagina in beeld. Onder elk project vind je een stembutton. Bekijk de projecten en breng jouw stem uit op het project dat jij het leukste/beste/origineelste etc. vindt. Onder de stemmers verloten we een cadeaubon. Je kunt stemmen voor de publieksprijs tot 31 maart.

Breng jouw stem uit!
De vakjury, van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, bepaalt de winnaars in de categorieën meest innovatief, meest creatief en meest professioneel. Dit jaar is het voor het publiek ook mogelijk een stem uit te brengen. Wint jouw favoriete project? Stem mee voor de publieksprijs en wie weet val je zelf ook in de prijzen!

Prijsuitreiking en stemperiode
Het is mogelijk om te stemmen van 22 maart t/m 31 maart. De winnaars van de vakjury en publieksprijs worden begin april op de website bekendgemaakt.

Locatie
Online

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!