Agenda /

Livestream: 1 jaar dot-sorry!

Livestream

SETUP is op weg naar een nieuw topleveldomein: .sorry. Waar sorry niet het einde van het gesprek is, maar het begin. Waar staan we na 1 jaar campagne voeren?

16 feb 2021 (16:00 - 16:30)

Meer info

Sorry zeggen voor de negatieve impact van technologie is een mooi begin. Maar nog te vaak stopt het daar. Met .sorry wijzen we (tech)bedrijven en overheden samen op hun tech-verantwoordelijkheden. Maar hoe ziet dat er precies uit? En wat is er voor nodig om een dot-sorry topleveldomein te realiseren?

Na precies 1 jaar campagne voeren en onderzoeken, hebben we het plan in kannen en kruiken. Tijd voor onze 'State of the Union'. Wie mag facebook.sorry aanvragen? Wat is de rol van de community? Hoe ziet een .sorry website eruit?

Samen met ontwerper Tom Schouw werkten we de structuur van de dot-sorry landings- en communitypagina's uit, waarmee we antwoord kregen op deze en meer vragen. Ook schreven we het dot-sorry pitchdeck. En met een nieuwe video, vertellen we iedereen in 5 minuten waarom dot-sorry belangrijk is. Kijk op 16 februari mee naar de dot-sorry State of the Union!

Locatie
Online

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!