Agenda /

Grote Wetenschapsdag

Event

Tijdens de Grote Wetenschapsdag gaan basisscholen in heel Nederland aan de slag met wetenschap en technologie in de klas. Dit jaar is de Grote Wetenschapsdag op 30 september 2020. Het thema is: Op zoek naar het binnenste van de aarde

30 sep 2020 (09:00 - 13:00)

Meer info

Voor wie?

De Grote Wetenschapsdag is voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool.

Wanneer?

De Grote Wetenschapsdag vindt één keer per jaar plaats op een woensdagochtend in de herfst, in de klas zelf, uitgevoerd door de leerkracht. In 2020 is de Grote Wetenschapsdag op woensdag 30 september.

Waarom meedoen?

Met de Grote Wetenschapsdag willen we basisschoolleerkrachten inspireren om wetenschap in de klas te brengen via onderzoekend leren. Ieder jaar komt er een ander wetenschappelijk thema aan bod, die je gemakkelijk in de klas kan behandelen via onderzoekend lesmateriaal. Zo laat je jouw groep (verder) kennis maken met wetenschap en technologie. 

Kosten

Deelname aan de Grote Wetenschapsdag kost €20,- per school. Je krijgt hiervoor al het lesmateriaal en een duidelijke handleiding opgestuurd, voor alle klassen die je aanmeldt.

Aanmelden

Je kunt jouw school hier aanmelden voor de Grote Wetenschapsdag 2020. Per school kun je zoveel groepen 5 t/m 8 aanmelden als je wilt.

Wie zijn wij?

De Grote Wetenschapsdag wordt georganiseerd door het Wetenschapsknooppunt van de Universiteit Utrecht. Misschien ken je het Wetenschapsknooppunt al van Meet the Professor.

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact met ons op! E-mail: grotewetenschapsdag@uu.nl Telefoon: 030-253 8717

Locatie
Universiteit Utrecht
Heidelberglaan 8
3584 CS Utrecht

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!