Agenda /

Open Lab

Open inloop

Het Open Laboratorium is de plek waar je kennis kan maken met nieuwe technologie, verschillende machines en robotica. Waar je kunt maken, programmeren en uitproberen. Waar je vragen kunt stellen en op zoek gaat naar een antwoord. Wat kan een Micro:bit, kan ik een legosteen printen? Kan ik een molentje laten draaien op een zonnecel? Let op: bepaalde machines zijn alleen samen met de labcoach te bedienen. Iedere donderdag in het Lab in de Neude om 16.00 uur én om 17:00 uur. Leeftijd 8-101 jaar. Deelname gratis, ticket verplicht. Voor het gebruik van sommige materialen betaal je materiaalkosten.

9 jul 2020 (16:00 - 18:00)

Meer info

Let op: bepaalde machines zijn alleen samen met de labcoach te bedienen. Iedere donderdag in het Lab in de Neude van 16.00-18.00 Leeftijd 8-101 jaar. Deelname gratis, meld je wel even aan via de link. Voor het gebruik van sommige materialen betaal je materiaalkosten.

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.

Locatie
Laboratorium - De Bibliotheek Neude

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!